Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places

A légkondicionáló egység beszerelésének hét előnye

A légkondicionáló egység beszerelésének hét előnye Manapság már a légkondicionálók nem csak megfizethetőek; de az energiafelhasználás szempontjából is nagyon hatékonyak.
Mivel napjainkban a környezetünk egyre jobban melegszik, természetes, hogy a villamosenergia-számlák csökkentésének a különböző módjait keressük. Noha a legtöbb ember otthonában nem található semmilyen hűtési rendszer, mivel ez általában nem a legmegfizethetőbb módszer a hő elleni küzdelemhez. Ez a sztereotípia kísérte végig életünket az elmúlt 20 – 25 évben.


Manapság már a légkondicionálók nem csak megfizethetőek; de az energiafelhasználás szempontjából is nagyon hatékonyak. A split klímák könnyen illeszkednek otthonába, és széles választékban kapható, hogy minden otthoni méretnek, dizájnak megtudjanak felelni.

Nagyon sok hűtési lehetőség érhető el a piacon, ezért kíváncsi lehet, miért érdemes fontolóra venni egy légkondicionáló egység választását.


A következőkben 7 szempontból mutatjuk be, hogy miért az egyik legjobb választás az oldalfali split klíma választása.

1. Megfizethető

A légkondicionáló egység vásárlásának egyik előnye, hogy megfizethetőek. Amellett, hogy olcsón vásárolhatóak, megfizethetőek a napi szintű üzemeltetéshez is. A klímaberendezés teljes költsége azonban a hozzá tartozó kapacitástól és tulajdonságoktól is függ. Egy jó klímaberendezés átlagosan körülbelül 150.000 – 250.000 forintba kerül 3 vagy 5 év garanciával.

2. Energiahatékony

Ha azt akarja, hogy otthona hosszú ideig hűvös maradjon, az energiaköltségek minimális szinten tartásával, a légkondicionáló egység a legjobb választás. A választás során keresse az A++ vagy A+++ tip. készülékeket, mert ezek max teljesítményen is kb 50 ft-ot fogyasztanak óránként.

3. Könnyű telepítés

A légkondicionáló egység telepítésének folyamata nagyon egyszerű. Noha a telepítéshez szakemberre van szükség még hozzá olyanra aki F-gáz vizsgával rendelkezik. A P&P klíma csapata a rendelkezésére áll, csak egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálattal: + 36 70 2 435 222


4. Több helyre alkalmas

A légkondicionáló egységek nagyon sokféle helyen használhatók otthonában és azon kívül is. Használhatja nyaralóban, üzletébe, munkahelyén és magával viheti, amikor költözik. Használható otthoni helyiségekben, hálószobákban, konyhában, irodában, tornateremben stb.

5. Széles márka választék

Rengeteg klíma márka közül választhatunk, szerencsére a legnagyobb gyártóktól az egészen kezdetlegesig. Noha ezeknek a márkáknak néhány lehet hatékonyabb és hosszabb élettartamú, mint mások, fontos tudni, hogy mindegyiküknek ugyanaz a funkciója, azaz a hely hűtése. Néhány népszerű klíma márka közé tartozik a Mitsubishi, Daikin, Midea, Gree, Panasonic stb.

6. Jellemzők

Olyan sok olyan szolgáltatás van, amely manapság a split készülékekhez tartozik. Ezeknek a szolgáltatásoknak némelyike ​​alapnak számít, ám van akinek még sincs szüksége rájuk. Ezek a tulajdonságok a légkondicionáló típusoktól különböznek és márkánként lehet eltérő. Néhány népszerű szolgáltatás közé tartozik az időzítő, a wifi, a szűrő típusa, a ventilátor sebessége, a légirány vezérlése, a távvezérlő típusa stb.


7. Dizájn

A split klímák mára már a lakás dekor részévé váltak ezért a gyártók folyamatosan arra törekednek, hogy minél különlegesebb megjelenésű, modernebb készülékkel álljanak elő. A piacon nagyon sok fajta változat elérhető kezdve az alap fehér színtől a feketéig, a felfele nyíló, oldalra nyíló stb. dizájnos készülékekig.
 

Bármilyen klímaberendezés felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal! 06 70 2 435 222