Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places

Átvételi és fizetési módok

Átvételi módok, átvételi díjak

A személyes átvétellel megrendelt csomagokat a megrendelés visszaigazolásától számított egy hétig tartjuk fenn, amennyiben ezen idő alatt az átvétel nem történik meg, a megrendelést töröljük.

Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.
Szállítási díjaink: 10 001 Ft alatt 10 001 Ft-tól

Átvétel Szegeden

       Átvétel kiszállítással    

    Átvétel kiszállítással   

Normál csomag

INGYENES!

790 Ft

INGYENES!

Nagyméretű csomag

INGYENES!

2 990 Ft

INGYENES!


Bizonyos kiemelt termékek, vagy időszakos akcióink keretében a szállítási díj 10.000 Ft alatt is lehet ingyenes, vagy a felett is díjköteles!

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS Csomag Pontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Személyes átvétel

Önt nem terheli semmilyen díj.

 


 

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kedvezményezett neve: P&P klíma Korlátolt Felelősségű Társaság
Kedvezményezett számlaszáma: 11600006 - 00000000 - 81946642

Bankkártyás fizetés

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés az UniCredit Bank biztonságos szerverén keresztül történik, az UniCredit bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben az UniCredit Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni.