Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CASCADE

A Cascade klímák forgalmazója Magyarországon a Friotech Kft. A Friotech évek óta a magyarországi légkondícionáló kereskedelem meghatározó szereplője, és a világ legjelentősebb klíma márkájának, az LG-nek a nagykereskedelmét is ellátja hazánkban.

A termékek kiváló minősége és tartóssága lehetővé teszi egyes modellek esetében a garanciális időszak meghosszabbítását. Ezáltal az eredeti 2 éves időtartamot újabb 3 évvel lehet növelni.

A legtöbb berendezés környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmaz, és a világ vezető klímagyártói által is használt kompresszorokkal készült. A szakértők és szerelők visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig szerelhetősége kiemelkedő.

A kínálatban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek, melyek képesek egyetlen kültéri egység igénybevételével, akár 4 vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Inverteres multi rendszer alkalmazása esetén kisebb helyigénnyel, többféle dizájnú (oldalfali és kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel számolhatnak.

Palettánkon fellelhetőek az álmennyezeti kazettás készülékek is, melyek kiválóan alkalmasak nagyobb helyiségek légkondicionálására, mivel egyenletes és kellemes légeloszlást biztosítanak.

A készülékek esetében alkalmazott inverter technológia segítségével jelentős energia-megtakarítás érhető el úgy, hogy az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő- vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia hozzájárul a komfortérzet növeléséhez, mely megmutatkozik a készülékek csendességében, valamint a kívánt hőmérséklet ingadozás nélküli szinten tartásában.

Rendezés: