Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

A P&P Klíma nem csak egy átlagos online áruház, az értékesítés mellett klímaszerelés, karbantartás, hűtő rendszerek, megtervezésével és telepítésével is foglalkozunk. A P&P Klíma a fűtési, hűtési és beltéri levegőminőséget javító rendszerek kis-és nagykereskedelmével, valamint azok telepítésével és karbantartásával foglalkozik. Termékeink széles palettáját megtekintheti a www.ppklima.hu oldalunkon.

Emellett tevékenységeinket bővítettük az elektromos ipar fejlődésének köszönhetően a villanyszerelés irányába, legyen az erős vagy gyenge áram, karbantartás, felújítás, egészen a tervezéstől a komplett kivitelezésig.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgálatatásaink mellett, olyan kiváló minőségű termékeket értékesítsünk, amelyek növelik a beltéri kényelmét, hétköznapjait komfortosabbá téve, legyen az munkahelye vagy az otthona.

A P&P Klíma a minimális energiafogyasztásra, a fenntartható fejlődésre és a költségcsökkentésre törekszik. Fenntarthatóbb irányba fejlődve, arra ösztönzi az ügyfeleket és a beszállítókat, hogy tudatosabban tudjanak dönteni, fenntarthatóbb termékeket, megoldásokat válasszanak.

Több mint 20 világmárka termékeit és kiegészítőket, alkatrészeket kínálunk a lakossági hűtés, fűtés és a kereskedelmi iparág területén egyaránt.

A P&P Klíma márkái és mintegy 500 terméke elérhető online, melyeket partneri együttműködés során leszállítunk és telepítünk Európa szerte.


P&P klíma csapata