Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places
Ön itt jár: > >

Cégünkről

A P&P Klíma nem csak egy átlagos online áruház, az értékesítés mellett klímaszerelés, karbantartás, hűtő rendszerek, okos otthonok, napelem rendszerek megtervezésével és telepítésével is foglalkozunk.

A P&P Klíma a fűtési, hűtési és beltéri levegőminőséget javító rendszerek kis-és nagykereskedelmével, valamint azok telepítésével és karbantartásával foglalkozik.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan kiváló minőségű termékeket értékesítsünk, amelyek növelik a beltéri kényelmet, párhuzamosan azzal a tudással és készségekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az évek során folyamatosan működjenek a legmagasabb szinten. Szakembereink célja, hogy a legjobb minőségű rendszereket biztosítsák, széles körű tapasztalattal rendelkeznek az összes különböző fűtési és légkondicionáló rendszerrel kapcsolatban. Biztosítjuk Önnek, hogy nincs olyan rendszer, amelyet nem tudunk javítani vagy telepíteni. A szolgáltatásaink személyre szabásával kényelmesebb otthont vagy munkaterületet vehet igénybe.

A P&P Klíma a minimális energiafogyasztásra, a fenntartható fejlődésre és a költségcsökkentésre törekszik. Fenntarthatóbb irányba fejlődve, arra ösztönzi az ügyfeleket és beszállítókat, hogy tudatosabban tudjanak dönteni, fenntarthatóbb termékeket válasszanak. A P&P Klíma nem rendelkezik tulajdoni érdekekkel a termelési láncban, de együttműködik a kiválasztott beszállítókkal, akiktől elsősorban a prémium kategóriájú termékeket rendeli.

Több mint 20 világmárka termékeit és kiegészítőket, alkatrészeket kínálunk a lakossági hűtés, fűtés és a kereskedelmi iparág területén egyaránt.

A P&P Klíma márkái és mintegy 500 terméke elérhető online, melyeket partneri együttműködés során leszállítunk és telepítünk Európa szerte.


Prislinger Árpád & Pusztaszeri Zoltán