Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAIKIN

Az Európában több mint 45 éve alapított Daikin Europe olyan tapasztalata és hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozását teszi lehetővé. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. Saját European Development Centre központunkkal és a környezetbarát termékekre való összpontosítással Európában hozunk létre klímaszabályozási megoldásokat Európa számára.

A Daikin a különböző környezeti és személyes igényeknek megfelelő fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja. A levegő létezésünk alapeleme, és a védelmében betöltött szerepünk fontossága egyre nő. 1924 óta páratlan szenvedéllyel dolgozunk a levegő kezelés folyamatos kihívásain, hogy a légkondicionáló berendezések vezető gyártójává válhassunk. Innovatív technológiáinkkal, egyedülálló termékeinkkel és teljes klímaszabályozási megoldásainkkal komfortos és fenntartható beltéri környezet létrehozására törekszünk a világ minden táján.

A Daikin Industries Limited tulajdonában lévő fiókvállalatként a Daikin Europe N.V. (DENV) a Daikin európai, közel-keleti és afrikai adminisztrációs, fejlesztési, gyártási és értékesítési egységeit foglalja magába. A Belgiumban, Östendben található székhely mellett európai gyártási létesítményeink megtalálhatók, Plzen-ben és Brno-ban, a Cseh Köztársasában, illetve Gügligen-ben, Németországban és Hendek-ben, Törökországban.

Napjainkan a Daikin Europe csoport egy 17 társult vállalatból, 4 értékesítési központból és a független forgalmazók és értékesítők teljes hálózatából álló, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA) több mint 50 országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezik.

 

Rendezés:

Daikin MC70L Flashstream légtisztító

Előrendelhető
179.989 Ft

Daikin MCK75JVM légtisztító

Előrendelhető
218.659 Ft