Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NIBE HŐSZIVATTYÚ

A NIBE skandinávia legnagyobb gyártója a háztartási fűtéstechnikai termékek piacán és piacvezető szerepet tölt be a hőszivattyúk,villamos vízmelegítők és villanybojlerek területén.

A NIBE termékek és szolgáltatások magyarországi disztribútora a Penta-Klíma. Célunk, hogy minél több háztartásba juttassunk el a környezetbarát, fűtési-, hűtési és melegvíztermelő rendszereket, melyekkel vásárlóink gazdaságosan és környezetbarát módon teremthetik meg otthonuk komfortját.

A levegő-víz hőszivattyú a környezetbarát fűtési rendszer, amelynek jövője van! A hőszivattyúk a környezeti levegőből vonják ki a hőt, és fűtőenergiaként bocsátják ki. A környezetbarát hűtőközeg és a hatékonyan működő kompresszor elvégzi a munkát. A folyamat során keletkező hő egy hőcserélőn keresztül jut el a vízvezetékrendszerbe.

Ily módon a használati víz és a fűtővíz felmelegszik a kívánt hőmérsékletre. Ez az energiatakarékos rendszer még fagyos -25°C-os külső hőmérsékleten is hatékonyan működik. A levegő-víz hőszivattyú átlagosan 1:4 arányban fűt a levegőből és az elektromos energiából származó energiával. Helytakarékos, hatékony és fenntartható rendszer a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.