Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímaszerelés Szegeden és környékén, valamint Budapesten

Akciós klímatelepítés, klímaszerelés Szegeden

Legjobb klíma telepítés árak nálunk!

klímaszerelés Szegeden és környékén, klímaszerelés Budapesten

 

Klíma beszerelés Szegeden MOST féláron!

Ne maradj le a klíma akcióról, rendeld meg a klímát szereléssel az Otthonfelújítási program keretein belül most kedvezményes áron.


Ingyenes kiszállás & szállítási költség

Szegeden és környékén valamint Budapesten ingyenesen kiszállunk, de mindenképpen kérj egyedi ajánlatot!


Komplett beszerelés

A megrendelt klímádat szakértő klímaszerelő kollégáink rövid határidőn belül beszerelik otthonodba.


Akár 10 év teljeskörű Jótállás

Évenkénti karbantartás esetén tudunk 3-10 év Jótállást adni a készülékre és a szerelésre (készülék függő)


Nyomtalanul dolgozunk!

Nem hagyunk magunk után szemetet és a keletkezett hulladékot is eltakarítjuk, majd elszállítjuk az otthonodból!

 

KLÍMASZERELÉS SZEGEDEN - KÉRJ INGYENES FELMÉRÉST ÉS AJÁNLATOT

 KÉRJ INGYENES FELMÉRÉST ÉS AJÁNLATOT!


 

A KLÍMASZERELÉS LÉPÉSEI
 

A split rendszerű légkondicionáló kiváló lehetőség arra, hogy otthona hűvös és kényelmes legyen a nyári hónapokban. Ezek az egységek csendesebbek, könnyebben telepíthetők és energiatakarékosak, mint a központi légkondicionálás. Minden légkondicionáló egység egyedi gyártója szerint, de az általános telepítési folyamat ugyanaz. Klímaszerelés megkezdése előtt érdemes kikérni szakember tanácsát, aki egy helyszíni felmérés alkalmával felméri a klímatizálandó helységet és javaslatot ad a legmegfelelőbb megoldásról. Cégünknél lehetőség van helyszíni konzultációra, de egyszerű esetben ettől el is lehet tekinteni.

Légkondicionáló szerelése előtt, kiválasztási és elhelyezési szempontok

Egyszerű esetekben, például ha egy helységet szeretne klímatizálni egy családi házban vagy panel lakásban, nem feltétlen kell előzetes felmérést kérni, elég a készüléket és annak teljesítményét kiválasztani. A helyszínre érkező kollégák a szerelés megkezdése előtt javaslatot adnak és közösen megbeszélik a legmegfelelőbb elhelyezést.

Több készülék igény vagy bonyolultabb szerelési helyeken például tetőterek, belvárosi lakások, üzletek, irodák, esetén mindenképpen szükség van előzetes felmérésre.

Split klíma telepítés

A leggyakoribb és leggyorsabb megoldás a sokak által jól ismert inverteres split klíma szerelése ezek a berendezések széles típus és teljesítmény változatban kaphatóak, szinte minden helyre könnyen telepíthetőek és árban is kedvezőek.

Sok esetben viszont nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás számtalan más kialakítás és rendszer elérhető, léteznek légcsatornázható, kazettás, mennyezeti, parapet és konzol beltéri egységek is.

Multi klíma szerelése

Több helység klimatizálása esetén sokszor előtérbe kerül multi klímák szerelése is. Alapvető működésük és szerelésük is hasonló előnyük, hogy egy kültéri egységre akár több különböző teljesítményű és kialakítású beltéri egység is köthető. A multi klímák szerelésének összköltsége általában viszont drágább, mint több mono split klíma szerelése.


MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

– Előszerelés, építkezés során csak a klímacsövezés előkészítése

Előcsövezett helyszínre, a készülék felszerelése, beüzemelése

– Normál alapszerelés (3m hűtőkörig) tartalmazza a (víz elvezetést, kalorika kiépítését, áram kialakítást, beüzemelést) - kérj ajánlatot!

– Tetőkonzolos elhelyezéssel:  a tető alkalmasságának és a kiépítésnek a vizsgálata miatt helyszíni felmérés szükséges, itt a plusz költség csak a tető konzol.

– Multi rendszerek esetén:  - több beltéri egyetlen kültérivel, fontos megvizsgálni az elvezetési lehetőségeket - kérj egyedi ajánlatot.

Hűtőkör kiépítésének további folyómétere (kalorika, kommunikáció, áram, vízelvezetés): 5000 Ft - 8000/fm.+ ÁFÁ-tól

Szivárgásvizsgálat: kérjük kérj egyedi ajánlatot!

– Kazettás, VRV, VRF, Légcsatornázható klímák álmenyezetben, Hőszivattyús rendszerek és egyéb ipari megoldások esetén kérjük kérj egyedi ajánlatot!
 

A telepítési áraink minden jellemző anyagköltséget tartalmaznak (villamossági, vízelvezetési, hűtőköri, rögzítéstechnikai stb anyagokat is beleértve), a keletkező csomagolási és szerelési hulladék elszállításával.

– Áthelyezést; előszerelést; kazettás vagy parapet beltéri egységeket, illetve 5 kW feletti teljesítményű készülékeket előzetes felmérés után egyedi ár alapján vállalunk, kapacitásunk függvényében.

Klímaszerelés Szegeden és környékén – PVC-cső  Klímaszerelés Szegeden és környékén – Klíma rézcső   Klímaszerelés Szegeden és környékén - tartó   Klímaszerelés Szegeden és környékén – klímarézcső szigetelt  Klímaszerelés Szegeden és környékén – mtkábelKlíma tisztítás, karbantartás

Milyen időközönként kell a klímát karbantartani?

Konkrét választ erre nem lehet adni, azonban a legjobb tanács, ha a gyártó előírásait betartjuk, elsődlegesen a garancia megőrzése miatt. Alapvetően a külső körülmények határozzák meg, milyen sűrűn kell egy készüléket karbantartani. Mennyit használtuk, mennyire szennyezett helyen? Tehát egy hálószobai klíma nyilván más igénybevételt szenved, mint egy állandóan járatott konyhai, ételgőzös közegben. Ez az üzemeltetés közben kitapasztalható.

A legfontosabb része a klíma karbantartásnak a gombamentesítés.

A készülék cseppvíz tárolójában a gombák és baktériumok elszaporodnak és a kora nyári első bekapcsoláskor a klíma berendezés megforgatja a spórákat tartalmazó levegőt a lakásban.

Enyhe esetben rövid távon köhögés, hosszabb távon pedig asztma vagy légionella betegség is kialakulhat.

A légionella baktériumra 1976-ban figyeltek fel az orvosok, amikor egy szállodában összegyűlt egykori légionáriusok közül sokan súlyos, fertőző tüdőgyulladást kaptak és néhányan belehaltak.

A kórt az épület klíma berendezése terjesztette a párásító folyadékban szaporodó baktériumokkal.

A fertőzés elkerülhető a rendszeres, szakemberek által végzett klíma karbantartással, amely magában foglalja a klíma készülék fertőtlenítését is.

Amennyiben a klímát csak hűtésre használja, akkor elég évente csak egyszer karbantartani, ha az őszi időszakban kiegészítő fűtésre is használja, akkor indokolt a fűtés beindítása előtt is a klíma karbantartás.

Mikor jelezzük karbantartási igényünket?

A legkívánatosabb időszak, amikor a készülék használaton kívül van. Jellemzően a tavaszi és az őszi, hőmérséklet szempontjából átmeneti időszak a legmegfelelőbb, de mindenképp a várható huzamosabb használat előtt.

Mennyi időt vesz igénybe a karbantartás?

A berendezés mérete és hozzáférhetősége határozza meg. Az általános takarítás egy átlag split klímánál jellemzően 30-40 percig tart, míg egy felülvizsgálatra másfél – két órát kell számolni. A kültéri egység tisztítása esetén plusz 20-30 perc elegendő lehet.

Mennyibe kerül?

Alaptisztítás, mely egy rendszeresen karbantartott klímára vonatkozik:

- Oldalfali split klímák beltéri egységek vízsugaras mosása

 

Klíma nagytakarítás, elhanyagolt klímák esetén: 10000 - 12.000 Ft. bruttó.

- Oldalfali split klímák beltéri egységek vízsugaras mosása

 

BÍZZA SZAKEMBEREKRE KLÍMÁJA FELÜLVIZSGÁLATÁT!

A klímák pontos, hibátlan működéséhez elengedhetetlen az időszakos felülvizsgálat. Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát és óvjuk egészségünket, de nem mellékes szempont az sem, hogy így megőrizheti a gép gyártó által vállalt garanciáját is. A géphez mellékelt jótállási füzet részletesen tartalmazza a garanciára, jótállásra vonatkozó információkat.

Ügyfeleinkkel Szeged és Csongrád megye területén, előre egyeztetett időpontban munkatársaink elvégzik a klíma karbantartás, tisztítását, felülvizsgálatot.

 

 Légkondicionáló javítások
 

A szakértői javítás elengedhetetlen Magyarország és a Dél-Alföldi régió nyári hőségében a légkondicionáló egységeinkért élünk és halunk meg. A P&P klíma kft. elkötelezett amellett, hogy kiváló vevői elégedettséget biztosítson azok számára, akik légkondicionálás szerelését, javítását vagy szervizelését keresik Szeged és környékén vagy akár az ország egyéb pontjain. Telepítéseket és klíma karbantartásokat végzünk Budapesten és vonzáskörzetében is.. Megfizethető és versenyképes árakat kínálunk minden javításra és szolgáltatásra. Minden márkát és modellt kiszolgálunk. Ingyenes klíma telepítési felméréseket kínálunk az otthoni, üzleti vagy irodai új hűtési rendszerek számára is.


Garanciális szolgáltatás

Gyári garanciális kompresszorcserét hajtunk végre az összes egység számára, és teljes diagnózist biztosítunk a teljes rendszeréhez. A 21 pontos ellenőrzőlista részletesen ismerteti a rendszer minden részét. Ingyenes második véleményt kínálunk, ha nem elégedett korábbi ajánlatával vagy diagnózisával.


 Lakossági szervíz / javítás

Csomagolási egységek, gáz / elektromos és hőszivattyús rendszerek Kényszer levegős kemencék Központi légkondicionáló kondenzátorok Kompresszor csere Párologtató hűtők Termosztátok Zónázási rendszerek Kereskedelmi szolgáltatás / javítás Könnyű kereskedelmi, ipari, ingatlankezelési és bérlői fejlesztések Csomagolási egységek akár 20 tonna kereskedelmi egységek Kazánok és hűtők Önálló egységek Kondenzátorok (levegővel és vízzel hűtött) Kompresszor cserék VAV Systems Termosztátok és vezérlőrendszerek