Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG ERV LZ-H150GBA5 hővisszanyerős szellőztető

LG
1.410.000 Ft (1.110.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: LZ-H150GBA5
Cikkszám: LZ-H150GBA5
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Ha szeretnéd telepítjük is neked!
Ha szeretnéd telepítjük is neked!
Érdeklődj: +36 70 2 435 222
Kérd otthon felújításos támogatásra!
Kérd otthon felújításos támogatásra!
A telepítés mellé a szerződést és a számlát is elkészítjük!
Akár 10 év Garancia!
Akár 10 év Garancia!
Évente karbantartjuk a készüléked, ezáltal érvényben marad a garanciád! Érdeklődj!
1.410.000 Ft (1.110.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Világszerte az újépítésű épületek energiateljesítményére vonatkozóan előírásokat vezetnek be, kezdve a kereskedelmi komplexumoktól a lakóházakig, hogy az új épületek egyre hatékonyabbak legyenek. Az Európai Unió még azt is kezdeményezte, hogy az új-és alacsony kibocsátással rendelkező épületeknek (NZEB) 2030-ra nulla kibocsátású épületekké (ZEB) kell válniuk. Számos tanulmány azonban azt mutatja, hogy az építőiparban a NZEB irányzat a beltéri levegő minőségének romlását jelenti. Az NZEB alkalmazásával tömörebbé válik az épületen belüli levegő. Ennek az-az oka, hogy a modern otthonok olyan hatékony szigeteléssel épülnek, hogy az elhasználódott beltéri levegő nehezen tud kijutni. Ezért válik fontossá napjainkban a gépi szellőztetés.

  • A lakossági ERV teljes hőcserélőt használ, amely visszanyeri az egyébként elpazarolt hőt az elszívott beltéri levegőből (visszatérő levegő), és ennek az érzékelhető-látens hőjét kicseréli friss külső levegőre. Ekkor a friss kültéri levegőt előhűti vagy előmelegíti a beltéri levegő hőmérsékletéhez és páratartalmához közeli hőmérsékletre. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy az elszívott beltéri levegő hőjének több mint 80%-a visszanyerhető ErP fűtési körülmények között. *

    *A fűtési energia akár 85 százalékát is visszanyeri Szuper magas/Magas módban. A tesztmodell az LZ-H015GBA6. A tesztet 20 Celsius fokos belső hőmérsékleten (száraz izzó), 12°CWB és 7 Celsius fokos külső hőmérsékleten (száraz izzó) végezték, az ErP fűtési feltételeknek megfelelően.

  • Az energiamegtakarítást nem csak a rendkívül hatékony hőcserélő, hanem a lakossági ERV intelligens funkciója is biztosítja. Az energiatakarékos funkció vezérli és beállítja a lakossági ERV működését, hogy minimálisra csökkentse a működési időt és elkerülje a szükségtelen működést, amikor a körülmények kedvezőek.
     

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!