Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG

Bármilyen lehet odakint a klíma, ha odabent egy LG klíma biztosítja a kívánt hőmérsékletet. Termékeink funkcionalitása és megbízhatósága garantálja Önnek, hogy sem otthonában, sem irodájában ne jelentsen problémát a téli zimankó vagy a nyári kánikula. Egy LG klímaberendezés nemcsak a kívánt hőmérsékletet tartja fent, hanem egyúttal kényelmesebb és egészségesebb környezetet biztosít a családja és alkalmazottai számára. Ismerkedjen meg légkondicionáló berendezéseinkkel, és válassza ki közülük a leginkább megfelelőt:

Az LG oldalfali légkondicionálók nagy teljesítményűek és praktikus funkciókkal rendelkeznek. Egy LG légkondi nemcsak a kívánt hőmérsékletet tartja fent, hanem egyúttal kényelmesebb és egészségesebb környezetet kínál családja és alkalmazottai számára. Az LG klíma Inverter V technológiája rendkívül hatékonyan hasznosítja az energiát, ráadásul csendes működést tesz lehetővé. Az egységek egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek, teljesítményük mellett stílusuk is kivívja az elismerést. A Plasmaster automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok és gombák megtelepedését a hőcserélőn, a plazma légtisztító rendszer és az antiallergén szűrő pedig kiszűri a levegőben található, parányi kórokozókat, porszemcséket és allergén anyagokat.

Hőszivattyúink egyetlen gépészeti rendszeren belül képesek ellátni egy ingatlan teljes körű hőmérsékletszabályozási és vízmelegítési igényeinek kielégítését. Az LG hőszivattyús technológia számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Önálló és kompakt, ezért nem kell túlméretezett épületgépészeti megoldásokat alkalmazni. Környezetkímélő,hiszen megújuló energiaforrások használatára is képes, illetve CO2-kibocsátása is alacsony. Gazdaságos, mert kategóriájában kiemelkedően alacsony üzemeltetési költséggel működik. Felhasználóbarát, ugyanis az LG klímaberendezés könnyen beépíthető, illetve egyszerűen kezelhető a beépített vezérlőrendszer jóvoltából. Végül, de nem utolsó sorban biztonságos. Az LG hőszivattyú kétszintes biztonsági üzemmódjának köszönhetően még meghibásodás esetén is üzemképes állapotban tartható a rendszert.

Az alap légkondicionáló egységektől a csúcsmodern hőszivattyúkig az LG berendezései nemcsak elviselhetőbbé, hanem egyenesen élvezetessé teszik az irodai munkát és az otthoni pihenést, még extrém időjárási körülmények között is. Ha odakint épp hétágra süt a nap, odabent akkor is kellemesen hűvös a helyzet: az LG sosem hagyja cserben.

Varázsolja még otthonosabbá otthonát, még üzletiesebbé vállalkozását, az LG termékeivel! Az LG klíma termékek garantálják, hogy évszaktól függetlenül az igényeinek megfelelő hőmérséklet várja Önt azokban a helyiségekben, ahol napjai nagy részét tölti. Ha pedig egy jól működő, megbízható légkondi már megteremtette a megfelelő alaphangulatot, akkor hadd ajánljuk a figyelmébe cégünk más termékeit is. Tegye gondtalanná az otthoni munkát háztartási gépeink munkába állításával, és ismerkedjen meg a számítástechnika legújabb fejlesztéseit felvonultató berendezéseinkkel!

Rendezés: