Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MITSHUBISHI

A Mitsubishi Electric megfelelő klímát biztosít mindenhol, ahol emberek élnek és dolgoznak. Hogy ez a legmagasabb technikai színvonalon történik, azt a végfelhasználók, a szerelők és a kereskedők egyaránt tudjak: A Mitsubishi Electric légkondicionálási termékei és megoldásai világszerte ismertek, és sok évtizede kiváló hírnévnek örvendenek. A Mitsubishi Electric számara a tapasztalat és az innováció egyformán fontos: vállalatunk több mint 85 éve újabb es újabb mércét állít fel a klímatechnikában, miközben a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává nőtte ki magát.

 

Jövőbe mutató klímatechnika

A Mitsubishi klímarendszerek a legkülönbözőbb lakó-, ipari és kereskedelmi helyiségek millióiban gondoskodnak a levegő hűtéséről, fűtéséről és szűréséről. A legmodernebb inverteres technológia és a környezetbarát R410A hűtőközeg kimagasló hatásfokot és optimális klímakomfortot biztosít. A hosszú vezetékek, a könnyen felszerelhető beltéri készülékek és az intelligens vezérlőrendszerek jelentette nagyfokú rugalmasság miatt egyszerűen kialakítható a mindenkori igényeknek megfelelő megoldás.

 

Természetes fűtés hőszivattyúval

A fosszilis energiahordozók korlátozott készletei és az emiatt folyamatosan növekvő olaj- és gázárak egyre inkább előtérbe helyezik a megújuló energiaforrásokon alapuló fűtéstechnikai megoldásokat. A Zubadan technológiával a Mitsubishi Electric a jövő fűtési megoldását mutatja be. Az új levegő-víz hőszivattyúk környezettudatos, biztonságos és innovatív fűtési megoldást jelentenek.

 

Első osztályú szolgáltatások

Csúcstermékeket gyártunk, ám nem érjük be ennyivel. A szolgáltatások terén is elsők kívánunk lenni, mert célunk a vevőinkkel közös siker. A Mitsubishi Electric ezért átfogó, egyre teljesebb körű szolgáltatási csomagot kínál partnerei és ügyfelei számára.

 

Ide tartozik:

  • nagyszámú tervezési és szervizelési kézikönyv,
  • ajánlatadási szövegek többféle fájlformátumokban,
  • hatékony tervezői szoftver,
  • gyakorlati tudásra koncentráló továbbképzések,
  • helyszíni műszaki támogatás,
  • professzionális reklámtevékenységek stb.

 

A Mitsubishi Electric így gondoskodik a sikeres együttműködésről és a „kellemes klímajú“ üzleti környezetről.

Rendezés:

Mitsubishi MAC-567IF-E Wi-Fi modul

Előrendelhető
29.916 Ft