Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Split klímák az életünk jobbá tétele érdekében

Split klímák az életünk jobbá tétele érdekében

A légkondicionáló technológia fejlődésével párhuzamosan a választható funkciók sora is bővül. A választott klímaberendezést kollégáink beszerelik otthonába és garanciát is vállalnak rá. Klímaszerelést Szegeden, Kecskeméten és Pest környékén vállalunk.

A Split rendszer klíma kiválasztása kicsit olyan, mint egy új autó kiválasztása. Megszerezheti az alapmodellt, amely jól csinálja a dolgokat, vagy hozzáadhat néhány extra csengőt és sípot, hogy még jobbá tegye az életet.

A légkondicionáló technológia fejlődésével párhuzamosan a választható funkciók sora is bővül. Manapság a legtöbb Split rendszer alapfelszereltségként vezeték nélküli távirányítóval és légtisztító szűrőkkel rendelkezik.

Aztán vannak „intelligens” vagy „intelligens” funkciók, amelyek érzékelik az emberek jelenlétét, és automatikusan működnek a kényelmes hőmérséklet fenntartása és az energiatakarékosság érdekében.

Más funkciók kényelmesek, mint például az automatikus öntisztulás, míg egyes rendszerek különleges funkciókat tartalmaznak a zaj minimalizálására vagy a levegő tisztaságának maximalizálására.

Egyes funkciók „szépek”, míg mások valóban javítják a légkondicionálás élményét, időt és energiát takarítanak meg, miközben javítják a levegő minőségét.

Íme egy rövid útmutató a tíz legjobb Split System funkcióról, amely segít eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

1. Intelligens energiatakarékos eszközök
Ha úgy érzed, hogy figyelnek rád, akkor valószínűleg az is lehet! Egyes Daikin Split System klímaberendezésekben az „Intelligent Eye” nevű infravörös érzékelő érzékeli a mozgást a helyiségben, hogy fokozza a kényelmét, és energiát takarítson meg.

Ha a szoba 20 percig üres, az Intelligent Eye a légkondicionáló beállítását „energiatakarékos műveletekre” állítja, hogy csökkentse az áramszámlákat. Amikor valaki újra belép a helyiségbe, az azonnal visszaáll az eredeti beállításra, és a légáramlást el is tudja irányítani az emberektől a huzatmentes kényelem érdekében.

A Daikin Split System klímaberendezések egyéb funkciói segítenek a teljesítmény fokozásában, ami szintén energiát takarít meg. Például a szabadalmaztatott lengőkompresszor kialakításunk biztosítja a rendszer zökkenőmentes és csendes működését, kevesebb vibrációval és nagyobb hatékonysággal. Reluktanciás egyenáramú motorunk 20%-kal növelheti a hatékonyságot a hagyományos rendszerekhez képest, ami viszont segít kevesebb energiafelhasználásban.

Ausztrália megbízható szakértőiként a Daikin klímaberendezések energiatakarékos funkciói gyakran a legjobbak kategóriájukban – és nem több, mint a Daikin US7 Split rendszerünk. Jelenleg a legenergiahatékonyabb Split System klímaberendezésnek tartják Ausztráliában*, 7 csillagos szuperhatékonysági besorolással.

2. Klímaszabályozás okostelefonjáról
Képzelje el, hogy futni indul, és távollétében úgy programozza be otthonát, hogy hazaérkezésekor hűvös legyen, mint egy uborka.

Vagy kint lenni egy hideg téli éjszakán, és olyan kényes akar lenni, mint egy bogár, amikor belépsz az ajtón.

Most már megteheti telefonjáról vagy eszközéről.

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a klímaberendezését egy egyszerűen használható alkalmazással** vezérelheti okostelefonján, bárhol és bármikor. Gondoljon a lehetőségekre, amikor visszatér a nyaralásból, vagy ha napközben váratlanul megváltozik az időjárás, és gyorsan és egyszerűen, a tenyeréből szeretné szabályozni otthona klímáját.

** Ingyenesen letölthető az Apple App Store vagy a Google Play áruházból.

3. Tiszta légtisztítók
Mivel minden eddiginél több ausztrál szenved asztmától és légúti allergiától, a klímaberendezés egyik kötelező tulajdonsága manapság a tiszta levegőszűrő. Mindenkit megnyugtat a családjában, hogy a lehető legtisztább levegőt szívják, ami különösen akkor kívánatos, ha Ön érzékeny a levegő minőségére, idős rokonai vagy kisgyermekei vannak.

Sok Gree, Midea és LG stb. légkondicionáló is fejlett tiszta levegő tisztítóval rendelkezik. Legtöbb modellünk kifinomult légtisztító szűrővel büszkélkedhet, amely még a mikroszkopikus levegőben szálló porrészecskéket is felfogja, és segít a szagok lebontásában, a baktériumok elnyelésében és hatástalanításában. Még szagtalanító funkcióval is rendelkezik, amely friss és tiszta érzetet biztosít otthonában.

Daikin US7 Split rendszerünk innovatív kétlépcsős szűréssel is rendelkezik. A kültéri egység a termikus katalizátoron keresztül eltávolítja a mérgező szén-monoxidot, a kipufogógázokat és a kellemetlen szagokat. A beltéri egység ezután átveszi az irányítást, és eltávolítja a penészt és az egyéb allergéneket.

A Daikin Split Systems az egyetlen, amely jóváhagyást kapott az Ausztrál Nemzeti Asztma Tanácstól. A Sensitive Choice® programjuk által elismert, hogy segítsen azonosítani az asztmában és allergiában szenvedők számára megfelelő termékeket, minden Split rendszerünk a Blue Butterfly szimbólumot viseli.

4. Éjszakai beállítási mód
Otthona legyen a béke és a kényelem szentélye. Az utolsó dolog, amire vágyik egy fárasztó nap után, hogy felébredjen éjszaka, mert a szobában túl hideg vagy meleg.

A mai klímaberendezések Éjszakai üzemmóddal rendelkeznek, amely hűtés vagy fűtés közben finoman emeli vagy csökkenti a szobahőmérsékletet éjszaka, így mindenki kényelmesen érezheti magát.

Legyen szó egy forró nyár közepéről, vagy a leghidegebb télről, a Éjszakai mód azt jelenti, hogy mindenki élvezheti a nyugodt éjszakai pihenést.

5. Automatikus öntisztító
Ez a kényelmes funkció a Daikin US7 Split System légkondicionáló egyik sztárja. A belső kefe automatikusan eltávolítja a port a levegőszűrőről. Ez nemcsak a stabil légáramlás fenntartását segíti elő, hanem csökkenti az energiafogyasztást is – mivel a légkondicionálónak több energiát kell felhasználnia, ha a szűrők eltömődtek vagy szennyezettek. A port ezután egy kényelmes tartályba gyűjtik, amely egyszerűen üríthető.

Ha szereti a klímaberendezés csúcsteljesítményét és egyszerű karbantartását, az automatikus öntisztulás fontos funkció, amelyet figyelembe kell venni.

6. Páratartalom-szabályozás
A hűtésen, fűtésen vagy a ventilátor friss szellőjén kívül szükség lehet egy kis pluszra a klímaberendezésre. Ha hideg, száraz környezetben él, valószínűleg egy kis páratartalomra vágyik a levegőben, hogy kényelmesebbé tegye az életét. Vagy ha a trópusokon tartózkodik, a levegő párátlanítása nagy változást hoz.

A legtöbb klíma rendszere párátlanítani és párásítani is képes a beltéri levegőt. A titok a kültéri egységben rejlik, amely könnyedén szívja vagy vonja ki a nedvességet a kültérből, és továbbítja azt az Ön lakóterébe.

Más klíma rendszerek programszárítási funkcióval rendelkeznek, amely csökkenti a páratartalmat azáltal, hogy automatikusan szabályozza a hőmérsékletet és a légáramlás sebességét, és ügyesen hűtési módba válthat, ha a hőmérséklet a kívánt szint fölé emelkedik.

7. Gazdaságos jellemzők
Ha otthona elektromos áramköre túlterhelt, a Gree rendszer csökkentheti az energiafogyasztást Econo módban. A légkondicionáló által felhasznált maximális energiamennyiség korlátozásával csökkenti az elektromos rendszer terhelését, különösen akkor, ha a háztartása egyszerre több készüléket használ.

A Gree másik gazdaságos funkciója a Standby Power Function. Ha a légkondicionáló ki van kapcsolva, lekapcsolja a kültéri egység áramellátását, és készenléti üzemmódba kapcsolja a beltéri egységet, így pénzt takarít meg a fel nem használt áramon.

A választott klímaberendezést kollégáink beszerelik otthonába és garanciát is vállalnak rá.

8. Időzítő
A légkondicionáló egyik kényelmes funkciója az automatikus időzítő. Egyszerűen döntse el, mikor szeretné be- vagy kikapcsolni a rendszert, és az időzítő varázslatosan működni fog, még akkor is, ha nincs ott. Egy kellemesen meleg vagy hűvös otthonba térhet haza, amelyet előre megrendelt.

Válasszon egy 24 órás vagy heti időzítő közül, amellyel négy különböző beállítást ütemezhet a hét minden napjára – válassza ki a be- és kikapcsolási időt, valamint a hőmérsékletet.

9. Coanda Airflow technológia
A Daikin US7 és Cora^ Split rendszereink egyaránt fejlett légkeringtetési technológiával rendelkeznek, amely létrehozza az úgynevezett Coanda-effektust. A mennyezet mentén felfelé áramló levegővel a speciálisan kialakított lamellák körkörös légmozgást hoznak létre, amely gyorsan lehűti a helyiséget. Ez egyenletes hőmérsékletet biztosít, amely maximalizálja a kényelmet és minimalizálja az üzemeltetési költségeket.

10. Gyártói garancia Az egyik legfontosabb jellemző, amelyet a Split System klímaberendezésében keresni kell, egy minőségi gyártó által nyújtott átfogó garancia.

Kérje szakértő kollégáink segítségét, akik megoldást nyújtanak a legjobb klíma kiválasztásában amit Szegeden cégünk gyorsan telepíti is, illetve egyéb városban való klíma telepítéssel kapcsolatban külön árajánlatot kell kérnie.

Elérhetőségünk:
+36 70 2 435 222 vagy elér minket a kapcsolat@ppklima.hu email címen.