Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kazán karbantartás, tisztítás

Kazán tisztítását, karbantartását vállaljuk márkától és típustól függetlenül, Csongrád megyében. Szerelőink 20 év tapasztalattal, precízen, kedvező áron és rövid határidővel dolgoznak, garanciát vállalva.
 

Márkától és típustól függetlenül is vállaljuk kazán tisztítását Szegeden, illetve Csongrád megye minden településén egyaránt. Vállalkozásunk profi gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak és ismerik a Magyarországon megtalálható, valamennyi márka készülékeit és dolgoznak is velük. Ennek köszönhetően semmilyen kazán tisztítása, karbantartása nem jelent akadályt számukra.

Szakembereink minden kazán tisztítást egybekötnek a készülék karbantartásával, sőt, a szolgáltatásunk tartalmazza is ezt, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy készülékünk megbízhatóan, biztonságosan és problémamentesen működjön a következő szezon alatt is. Bármilyen kazánnal is rendelkezik, bízza ránk annak karbantartását és hívjon minket bizalommal a +36 (70) 2 435 222 telefonszámon az év bármely napján.

Mindazonáltal, írhat is nekünk az kapcsolat@ppklima.hu címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva is felveheti velünk a kapcsolatot és ezen esetekben igyekszünk a lehető leghamarabb reagálni megkeresésére. Hívását pedig szakembereink 8-18-ig fogadják és elvégezzék a kazán tisztítását, karbantartását.

Kollégáink minden munkájukat rövid határidővel, precízen és megbízhatóan végzik és munkájukra mindig garanciát vállalnak, emellett pedig számlát és munkalapot adnak az elvégzett munkáról. A kazán tisztítása, karbantartása során megtisztítják az alkatrészeket, kiszűrik az esetleges meghibásodásokat, átmossák a fűtésrendszert és ellenőrzik a készüléket működés közben. Amennyiben ezt évenként egyszer beiktatjuk a kazán életébe, növelhetjük annak teljesítményét és élettartamát.

Mindazonáltal, elkerülhetjük a váratlan kisebb-nagyobb meghibásodásokat is. Érdemes évente egyszer, a fűtésszezon előtt felkeresni minket ez ügyben. Gáz- és fűtésszerelőink kedvező áron dolgoznak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és mi örömmel segítünk Önnek mindenben, egész évben. Bízza ránk a kazán tisztítását, karbantartását és készüléke garantáltan a legjobb kezekben lesz.

Rendezés: