Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places
Ön itt jár: Kezdőlap >

TOSHIBA

TOSHIBA

A globális vállalat története egészen az előző évszázadig, a japán iparosodás kezdetéig nyúlik vissza. 1939-ben egy elektromos világítótesteket gyártó (Tokyo Electric Company) és egy, az erősáramú felszerelések iparágában működő cég (Shibauro Electric Company) összeálltak, majd megszületett a TOKYO SHIBAURO ELECTRIC COMPANY. A cégen „belül” már akkor is gyakran hívták TOSHIBA-nak, azonban hivatalos csak 1978-ban kezdték el használni a nevet.

A 2. világháború utáni erős gazdasági növekedés a japánokat többek között arra sarkallta, hogy az amerikaiak mintájára klímaberendezések gyártásba is kezdjenek. Már az 1950-es években megjelentek a piacon az első japán termékek, és innovációikkal felhívták magukra a figyelmet.

1961-ben a TOSHIBA világszerte bemutatta az első split (osztott) klímaberendezést – amely rendszernél a beltéri és kültéri egységeket csak réz csővezetékek kötik össze. Ezzel a TOSHIBA átvette az „innovátor” szerepét, és a mai napig fontos ötletekkel mozdítja előre a piac fejlődését az emberek és a környezet hasznára.

A TOSHIBA Corporation mára 112 telephely és leányvállalat működését irányítja közel 40 országban. Az előállított termékek és technológiák hatalmas kínálatával mára szinte mindannyian érintkezésbe kerülünk. Ennek ellenére a TOSHIBA mint jövőorientált elektronikai vállalat továbbra is új technológiák feltalálására áhítozva ragaszkodik a gyökereihez.

A TOSHIBA Air-Conditioning történetében új fejezet nyílt, amikor további világszintű terjeszkedése során 1999-ben közös vállalkozásba kezdett az amerikai óriással, a Carrier vállalattal, mely a klímaberendezések eredeti feltalálója és legnagyobb gyártója.

Egy tiszteletet parancsoló sikertörténet, mellyel mindenki azonosulhat, és nem mindennapi múlt, mely még a jövőben is jó néhány meglepetést ígér.

Az AIR-COND Klimaanlagen-Handelsgesellschaft m.b.H. 1977 óta sikeresen foglalkozik klímaberendezések forgalmazásával. A TOSHIBA klímaberendezések főképviseleteként az AIR-COND Ausztria mellett Kelet-Európában is piacot épített ki, és jelenleg Ausztria, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina, Macedónia, Szerbia, Montenegró és Koszovó klímapartnereinek kapcsolattartója.

 A TOSHIBA klímaberendezéssel nem csupán csúcsminőségű termékhez, hanem professzionális tanácsadáshoz, tervezéshez, beépítéshez és szervizhez is hozzájut.

Rendezés: