Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places

Fűtés klímával: megéri?

Fűtés klímával: megéri? Egy korszerű klímaberendezés többet tud a helyiségek hűvösen tartásánál, hiszen egy úgynevezett split klímával fűteni is lehet.

Egy korszerű klímaberendezés többet tud a helyiségek hűvösen tartásánál, hiszen egy úgynevezett split klímával fűteni is lehet. Sokan tartanak ettől a megoldástól, pedig számos előnye van a hagyományos fűtési módokkal szemben.         

        

fűtés klímával a hőszivattyú elvén működik, és nem a hősugárzókhoz hasonlóan alakítja át az elektromos áramot hővé. Egy modern klímaberendezéssel sokkal hatékonyabban lehet fűteni, mint egy elektromos hősugárzóval, sőt, a hagyományos gázfűtéshez képest is 10-15%-os megtakarítást lehet vele elérni. További előny, hogy pedig több készülék is található a lakásban, akkor szobánként szabályozható a hőmérséklet. A fűtés klímával viszont csak akkor lehetséges, ha a készülék inverteres.         

        

Ha szeretné klímával fűteni az otthonát, tekintse meg választékunkat, majd válasszon egy fűtésre is alkalmas légkondicionálót! Természetesen a beüzemelésében is számíthat ránk! Amennyiben kérdése lenne, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!