Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places

Zöld Ötletek

                A légkondicionáló egység beszerelésének hét előnye


Mivel napjainkban a környezetünk egyre jobban melegszik, természetes, hogy a villamosenergia-számlák csökkentésének a különböző módjait keressük. Noha a legtöbb ember otthonában nem található semmilyen hűtési rendszer, mivel ez általában nem a legmegfizethetőbb módszer a hő elleni küzdelemhez. Ez a sztereotípia kísérte végig életünket az elmúlt 20 – 25 évben.

Manapság már a légkondicionálók nem csak megfizethetőek; de az energiafelhasználás szempontjából is nagyon hatékonyak. A split klímák könnyen illeszkednek otthonába, és széles választékban kapható, hogy minden otthoni méretnek, dizájnak megtudjanak felelni.

Nagyon sok hűtési lehetőség érhető el a piacon, ezért kíváncsi lehet, miért érdemes fontolóra venni egy légkondicionáló egység választását.


A következőkben 7 szempontból mutatjuk be, hogy miért az egyik legjobb választás az oldalfali split klíma választása.

1.Megfizethető

A légkondicionáló egység vásárlásának egyik előnye, hogy megfizethetőek. Amellett, hogy olcsón vásárolhatóak, megfizethetőek a napi szintű üzemeltetéshez is. A klímaberendezés teljes költsége azonban a hozzá tartozó kapacitástól és tulajdonságoktól is függ. Egy jó klímaberendezés átlagosan körülbelül 150.000 – 250.000 forintba kerül 3 vagy 5 év garanciával.

2.Energiahatékony

Ha azt akarja, hogy otthona hosszú ideig hűvös maradjon, az energiaköltségek minimális szinten tartásával, a légkondicionáló egység a legjobb választás. A választás során keresse az A++ vagy A+++ tip. készülékeket, mert ezek max teljesítményen is kb 50 ft-ot fogyasztanak óránként.

3.Könnyű telepítés

A légkondicionáló egység telepítésének folyamata nagyon egyszerű. Noha a telepítéshez szakemberre van szükség még hozzá olyanra aki F-gáz vizsgával rendelkezik. A P&P klíma csapata a rendelkezésére áll, csak egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálattal: + 36 70 2 435 222


4. Több helyre alkalmas

A légkondicionáló egységek nagyon sokféle helyen használhatók otthonában és azon kívül is. Használhatja nyaralóban, üzletébe, munkahelyén és magával viheti, amikor költözik. Használható otthoni helyiségekben, hálószobákban, konyhában, irodában, tornateremben stb.

5. Márkák

Rengeteg klíma márka közül választhatunk, szerencsére a legnagyobb gyártóktól az egészen kezdetlegesig. Noha ezeknek a márkáknak néhány lehet hatékonyabb és hosszabb élettartamú, mint mások, fontos tudni, hogy mindegyiküknek ugyanaz a funkciója, azaz a hely hűtése. Néhány népszerű klíma márka közé tartozik a Mitsubishi, Daikin, Midea, Gree, Panasonic stb.

6. Jellemzők

Olyan sok olyan szolgáltatás van, amely manapság a split készülékekhez tartozik. Ezeknek a szolgáltatásoknak némelyike ​​alapnak számít, ám van akinek még sincs szüksége rájuk. Ezek a tulajdonságok a légkondicionáló típusoktól különböznek és márkánként lehet eltérő. Néhány népszerű szolgáltatás közé tartozik az időzítő, a wifi, a szűrő típusa, a ventilátor sebessége, a légirány vezérlése, a távvezérlő típusa stb.


7. Dizájn

A split klímák mára már a lakásdekor részévé váltak ezért a gyártók folyamatosan arra törekednek, hogy minél különlegesebb megjelenésű, modernebb készülékkel álljanak elő. A piacon nagyon sok fajta változat elérhető kezdve az alap fehér színtől a feketéig, a felfele nyíló, oldalra nyíló stb. dizájnos készülékekig.
 

Bármilyen klímaberendezés felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal!

 


 

Miért szükséges fertőtleníteni a légkondicionálókat vagy a szellőztető berendezéseket?

 

Manapság sokkal fontosabbá vált az egészség, mint korábban bármikor. A koronavírus / Covid-19 járvány súlyos egészségügyi helyzetbe sodorta az országot, amely sajnos még sok hónapig eltarthat.

Köszönhetően a légkondicionáló készülékek és a szellőztető rendszerek fertőtlenítő szolgáltatásunknak te is képes lehetsz védekezni az ellen, hogy a munkahelyeden vagy otthonodban gyorsabban terjedjen a vírus.

A P&P klíma kft. csapata a COVID-19 vírus elleni küzdelem érdekében minden tapasztalatát megadja neked a hűtési rendszerek (klíma, légtechnika vagy hőszivattyú) tisztításához és fertőtlenítéséhez!

Gondoltál már arra, hogy a légkondicionáló egységeidet fertőtlenítsd?

  • A hűtő és fűtő légkondicionáló berendezések
  • A szellőzőcsatornák
  • A hőszivattyú berendezésekre kapcsolt beltéri egységek

Ne várja meg, hogy egyik napról a másikra szembesül a  helyi szennyeződések, penészek, gombák következményeivel, vagy hogy az elővigyázatosság hiánya légúti betegség megjelenéséhez vezessen!

  • Ön egy olyan vállalat, amely arra készül, hogy újból megnyitja üzletét a munkatársai, alkalmazottai és partnerei számára?
  • Az Ön üzlete nyitva áll az új ügyfelek számára?
  • Ön egy közösség  vagy egy iskola, amelynek teljesítenie kell a kormány vagy a helyi hatóságok által megkövetelt szigorú követelményeket?
  • Ön egy szálloda , kávézó vagy étterem, amely meg akarja nyugtatni ügyfeleit, hogy eleget tettek egészségvédelmi biztonsági intézkedéseknek ?

Hívjon minket, hogy elvégezzük a fenti fertőtlenítések bármelyikét a magán- vagy állami intézményekben Szeged és Budapest környékén egyaránt!

E célból a P&P klíma kft. csapata egy speciális terméket használ, amely általánosságban fertőtlenít és megcélozza a baktériumokatmikrobákat , parazita gombákat  és penészeket is .

Vegye fel velünk a kapcsolatot a fertőtlenítéses tisztítás beütemezéséhez: