Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
P&P KLÍMA Places

Klimatizálás tippek, amiket jó ha tudsz!

Klimatizálás tippek, amiket jó ha tudsz! Összeszedtünk néhány fontos dolgot a klíma használatról a nyár közeledte miatt, amelyek pénzt takaríthatnak meg számodra!

Összeszedtünk néhány fontos dolgot a klíma használatról a nyár közeledte miatt, amelyek pénzt takaríthatnak meg számodra! A légkondicionálók kiváló módja annak, hogy hűvös maradjon az otthonod a forró nyári estéken is, úgy hogy nem fizetsz kiemelkedően sok villanyszámlát.

A nyári szezon előtt ellenőriztesd, hogy légkondid megfelelő állapotban van e?!

A légkondicionáló egységek sok port, allergént és törmeléket vonzanak be, és ha ezeket rendszeresen nem tisztítják, akkor a teljesítményükből is visszavethet. A légkondicionáló nehezebben dolgozik, hogy az adott szobát lehűtse, ami növeli a kopást. A piszkos váltakozó áramú egységek egészségkárosodást is okozhatnak. Hívj szakembert, hogy tisztítsák meg a légkondicionálót, cseréljék ki a szűrőket és végezzék el a szükséges javításokat.

Éjszakára kapcsold ki a légkondidat

                A nyár elején csábító lehet, ha a légkondicionáló egész éjjel üzemel. Azonban a levegő általában sokkal hűvösebb éjjel, és bármilyen szellőzést is használhat helyette, ha például az ablakaidat nyitva hagyod. Ha nem szeretnéd, az ablakodat nyitva tartani, akkor mennyezeti ventilátor vagy álló ventilátor is használhatsz. A ventilátorok éjszaka hűtik a szobát a költségek töredékéért. 


Csökkentse a hőveszteség lehetőségét

Úgy találja, hogy a tere túl sokáig tart, hogy lehűtse magát? Lehetséges, hogy a hűvös levegő kiszivárog a repedések vagy nyílások, például az ajtók és ablakokon keresztül. Noha az ajtók és ablakok bezárása a szoba hűtésekor mindenképpen segít, ellenőriznie kell minden repedést és rést, és le kell zárnia azokat. Szigetelést is hozzáadhat a légkondicionáló vezetékekhez.

Szerezd be a megfelelő készüléket

Miközben olyan váltóáramú egységet keres, amely optimális hűtést biztosít, a nagyobb nem mindig jobb. Minél erősebb a légkondicionáló, annál nagyobb az energiafelhasználás. Fontos, hogy előre gondolja át igényeit, hogy biztosítsa az igényeinek megfelelő méretű egységet. Például hány szobát akar hűteni? Két hálószobás vagy többszintes lakásban él? Ezek olyan tényezők, amelyek elősegítik a megfelelő klíma beszerzését.

Tervezzen be néhány hosszú távú megoldást

Megfontolhatja a hosszú távú megoldásokat, például a fák ültetését a ház közelében, hogy megvédje otthonát a perzselő napfénytől. Hűtés érdekében más szigetelést is telepíthet otthonába.

A P&P klíma kft. a légkondicionálók szakértője, amely széles körű hűtés szolgáltatásokat nyújt kereskedelmi és lakóingatlanok számára egyaránt. Segítünk a légkondicionáló felszerelésével, szervizelésével, karbantartásával, javításával és cseréjével kapcsolatos dolgokban és ezek mellett még villanyszerelésben is.

                Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
+ 36 70 / 2 435 222