Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért szükséges fertőtleníteni, tisztítani aklímát vagy a szellőztető berendezéseinket?

Miért szükséges fertőtleníteni, tisztítani aklímát vagy a szellőztető berendezéseinket?
A koronavírus / Covid-19 járvány súlyos egészségügyi helyzetbe sodorta az országot, amely sajnos még sok hónapig eltarthat.

Manapság sokkal fontosabbá vált az egészség, mint korábban bármikor. A koronavírus / Covid-19 járvány súlyos egészségügyi helyzetbe sodorta az országot, amely sajnos még sok hónapig eltarthat.

Köszönhetően a légkondicionáló készülékek és a szellőztető rendszerek fertőtlenítő szolgáltatásunknak te is képes lehetsz védekezni az ellen, hogy a munkahelyeden vagy otthonodban gyorsabban terjedjen a vírus.

A P&P klíma kft. csapata a COVID-19 vírus elleni küzdelem érdekében minden tapasztalatát megadja neked a hűtési rendszerek (klíma, légtechnika vagy hőszivattyú) tisztításához és fertőtlenítéséhez!

Gondoltál már arra, hogy a légkondicionáló egységeidet fertőtlenítsd?

  • A hűtő és fűtő légkondicionáló berendezések
  • A szellőzőcsatornák
  • A hőszivattyú berendezésekre kapcsolt beltéri egységek

Ne várja meg, hogy egyik napról a másikra szembesül a  helyi szennyeződések, penészek, gombák következményeivel, vagy hogy az elővigyázatosság hiánya légúti betegség megjelenéséhez vezessen!

  • Ön egy olyan vállalat, amely arra készül, hogy újból megnyitja üzletét a munkatársai, alkalmazottai és partnerei számára?
  • Az Ön üzlete nyitva áll az új ügyfelek számára?
  • Ön egy közösség  vagy egy iskola, amelynek teljesítenie kell a kormány vagy a helyi hatóságok által megkövetelt szigorú követelményeket?
  • Ön egy szálloda , kávézó vagy étterem, amely meg akarja nyugtatni ügyfeleit, hogy eleget tettek egészségvédelmi biztonsági intézkedéseknek ?

Hívjon minket, hogy elvégezzük a fenti fertőtlenítések bármelyikét a magán- vagy állami intézményekben Szeged és Budapest környékén egyaránt!

E célból a P&P klíma kft. csapata egy speciális terméket használ, amely általánosságban fertőtlenít és megcélozza a baktériumokatmikrobákat , parazita gombákat  és penészeket is .

Vegye fel velünk a kapcsolatot a fertőtlenítéses tisztítás beütemezéséhez: 06 70 2 435 222